Åre

yeeesss! På lördag blir det Åre med familjen en hel vecka. DET! det ska bli soft



image44

6 underbara månader

Idag har jag och Martin vart tillsammans i 6 underbara månader, jag vet inte riktigt vad vi ska göra för mys kanske gå på bio eller något :) Om ett tag ska jag och Cecilia gå och gymma på badhuset, det ska bli skönt att få röra sig lite. Jag har nyss käkat lite sen frukost och väntar på mamma så att jag får pengar till ett gymkort:)

Alla hjärtans dag!

Idag har jag varit i skolan men vi slutade kl 11 .. medans jag och frida väntade på att bord skulle bli lediga så att vi kunna fika fick vi för oss att gå in i djur affären och titta på små djur, då jag vart kär i en dvärghamster som ser ut som en dammtuss. Sååååå!.. jag köpte den. Hon är hur gosig som hälst och bitts inte... men hon sover helatiden.

Nyss hjälpte jag martin med hans blogg men vi är inte klar, bara för dagen.

image43

http://teddybearsson.blogg.se/

Ripcurl Girls Tour

Btw! Vann en Nitro bräda för ca. 2 veckor sedan på Ripcurl Girls Tour med läng 142! Den är alltså förkort för mig.. du kanske är intresserad???
image33image34

Årets Outfit!!

tjena, hemma hos martin! "ingen nyhet!" Idag har vi haft en ganska så kort dag i skolan och det skönt ska gå till kvantum snart skulle jag tro. I morgon blir det Kungsberget längtar som faen! I år kör jag med grått och vitt inte så roliga färger men det känns bra endå. Ciao


image32

Linn lägger till ett skämt

Förr förra helgen försökte linn säga ett skämt till jocke och det lyder såhär:
- Jag och mathilda kom på ett skämt och det va så här att jag och mathilda onsdags-knulla dig när madde är och rider. Så när madde och mathilda träffas i hissen när madde har kommit hem från ridningen säger mathilda att hon har en dejt på våning 4 och han heter Thomas och är 24 år. Sen berättar linn att nästa onsdag träffar linn madde i hissen och säger samma sak.. "Jag dejtar en kille på våning 4 och han heter thonmar och är 24 år"
Och då säger madde: jaha så du dejtar också honom

Fattar noll? inte så att man skrattar som linn gjorde!!


image29

TV-Kväll

Ikväll blir det bara tv. Simpsson 20.00-21.00, 2½ men 21.00-22.00 och Scrubs 23.00-00.00 på kanal 6. Och sen 2½ men kl 23.55-00.25 på kanal 3. Om jag inte är trött då så blir det att kika på lite film



image26

Gullhjärta

Naaaw! mitt gull hjärta kom hem med en stor röd ros, en chokladboll som jag vela ha och lite smått och gott. Så nu sitter jag här och äter chokladboll och dricker Ramlösa- Blåbär, smaskigt. Och snart ska vi göra nudlar som jag har varit suen på hela dagen.. Lite senare blir det att åka hem till mig

Kungsberget

Sitter i klassrummet och lyssnar på våran lärare christer som har babblat likviditetsbudget, resultatbudget och bokföring i 50 minuter. Själv sitter jag och taggar bräda i berget på onsdag, jag har inte varit där på två veckor och det ska bli soft att åka. Sen längtar jag till sportlovet för då åker vi till stugan i Åre, det ska bli skönt att vara borta en vecka.. Och snart är det dags att boka resa mellan maj-juni till Thailand, new york, florida eller turkiet. Vi får se vad som passar.

Den här är naaajjjs!!

image21

Skolan

Sitter i skolan nu med cecilia och nathalie och pluggar svenska, ska läsa 6 häften idag eftersom jag ligger lite fter.. "har ett häfte kvar nu". Frida, min manager har inte kommit till skolan ännu som är med i våran grupp. Idag ska jag hjälpa martin med matte och käka nudlar. Senare ska jag göra om min blogg och lägga in lite bilder.

Ge mig!

image18

Söndag!

tjena, är hemma hos martin nu och kollar efter lite kläder. Vi va hemma hos mickis i fredags men resten ut av helgen har vi sovit. Snart ska vi ta bussen hem till mig men först måste jag fixa lite grejjer.. hörs

Tips!

Ta hand om dig själv för ett bra pris, testa ansiktsmaskerna och Åhléns ansiktstvätt. Man blir baby len...

image17

Precis!

Frida Lytter är kingen.

Mys!

Tjänna! Dags att skriva sitt första inlägg. Har varit hemma ifrån skolan sen i tisdags och idag var det dags att resa arslet från sängen och ta sig till skolan. Igår tog jag och Martin ett dopp i badkaret med ansiktsmasker, hårinpackningar och tända ljus, as skönt. Efter det käka vi jordgubbs- och chokladglass med colasås och Crunchy. Det vart en mysig kväll. Nu sitter jag hemma hos Martin och har nyss färgat håret på honom. Han ska bli blond men för tillfället är han ett ägg. Nä, nu ska jag kila.. ska ladda upp lite nya bilder. Sen vill jag tacka min vän Frida för att hon har hjälpt mig att komma igång. Ciao!

RSS 2.0